Növényvédő és Kártevőirtó Kft.

Élelmiszerelőállító egységek és raktárak fertőtlenítése mikrorganizmusok ellen


Élelmiszerelőállító egységeknél ritkán fellépő baktériumos vagy gombás fertőzések esetén alkalmazott eljárás.

 

Az alkalmazandó technológiák

  •  Nagynyomású, mobil, tömlős permetezőgéppel lemosásszerűen kezeljük az adott felületet. Ezzel a felület és a benne lévő anyagok gőztenziója következtében, a hatóanyagok bejutnak a porózus felületek és eszközök belsejébe is. Porózus felületek esetén 1-2 cm mélységig hatnak ezen anyagok. Padozatnál beáztatás szerűen, ameddig az anyag képes belejutni. Csempézett felület, vagy egyéb vízlepergető felület esetén nincs mélységi behatás.
  • Hidegköd - képző géppel történő kijutatás, amely üzemelés közben is elvégezhető.