Szolgáltatásaink
Növényvédelem

A permetezéshez olyan nagy nyomású permetezőgépet használunk, amelyek segítségével a fa koronájának legfelső része is elérhető.

Tápanyag-utánpótlás

A fűnyírás során jelentős lombtömeget távolítunk el, ezért rendszeres, megfelelő mennyiségű és típusú tápanyag-utánpótlásra van szükség.

Kártevőirtás

A talaj nagy számban tartalmaz élő szervezeteket, valamint gyommagvakat. A fertőtlenítés célja a földben található összes élő káros szervezet és a gyommagvak elpusztítása.

Terményvédelem

Magában foglalja a gabonafélék gázosítását ömlesztve és silóban, csomagolt és zsákos áruk kezelését, malmok és üres terek gázosítását.

Gyomirtás

Megkülönböztetünk szelektív vagy totális gyomirtás aszerint, hogy az adott területen minden növényt vagy az egyszikű és kétszikű növényeket válogatva irtjuk.

Fertőtlenítés

Állattartó telepek, raktárak, hulladéktárolók fertőtlenítése nagynyomású, mobil, tömlős permetezőgépekkel lemosásszerű, vagy ködképzéses eljárással.

Nádirtás

Öntözőcsatornák, belvízvezető csatornák területén, melyek Vízgazdálkodási Társulások és Önkormányzatok kezelésében tartott csatornák partjainak növényvédőszeres kezelését jelenti.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK

Közel 35 éves szakmai tevékenység során több százezer feladatot láttunk el, és végzünk folyamatosan, melyek nagy része tevékenységi körünkben is megjelenik.

Honlapunkon nem csak szolgáltatásainkról találhat információt, hanem igyekeztünk bemutatni a leggyakrabban előforduló kártevők életmódját, biológiáját is. Szakértőink készséggel állnak rendelkezésükre speciális kérdések megválaszolásában.